Rekiretket

Perinteikkäälle rekiretkelle pystyy osallistumaan kuka vain

Perinteikäs rekiretki

Suomenhevonen on alun alkujaan jalostettu palvelemaan maatilan väkeä päivittäisissä raskaissa töissä. Hevonen onkin ollut erittäin arvokas apu jokaisessa taloudessa. Nykyään emme hevosia enää niin paljoa käytä työkäytöissä kuin ennen, mutta perinteitä ja suomenhevosen alkuperäistä käyttötarkoitusta on tärkeä vaalia.


Meillä on suomenhevosistamme tunne, että hekin tietävät olevansa luotuja vetämään -Kun suokkityttömme kuulevat aisakellon äänen lähestyvän niin hätä tulee, että kuka pääsee töihin. 


30min Rekiretki

Lyhyempi rekiretkemme sisältää valmiiksi varustetun hevosen odottamassa retkeä. Lähdemme suoraan retkelle turvallisille yksityisille reiteillemme ja palaamme lähtöpisteeseen. Palatessa asiakkaat saavat tarjota hevoselle herkkuja ja lämmintä juotavaa.

Rekiretkiin on helppoa yhdistää maastoratsastus. Rekiajelu on myös esteetön palvelu.


1h Rekiretki

 Pidemmässä ohjelmassa asiakkaat pääsevät mukaan seuraamaan ja kuulemaan perinteikkäästä rekivaljastuksesta. Valjastamisen jälkeen lähdemme retkelle turvallisille yksityisille reiteillemme. Palatessa asiakkaat saavat tarjota hevoselle herkkuja ja lämmintä juotavaa.

Rekiretkiin on helppoa yhdistää maastoratsastus. Rekiajelu on myös esteetön palvelu.